2010-01-15

"Hej, det är Fredrik på Hobbex."

Den här veckan har varit enormt jobbig, lång och rent ut sagt tråkig.
Det är så otroligt dött i huset att man kan undra om vi verkligen tjänar något på att ha öppet. Något som naturligtvis gör saken värre är att jag imorgon kliver på ledig vecka, min första riktiga ledighet sedan jul-schemat. Det ska bli enormt skönt.
Men samtidigt kommer jag krypa ur skinnet. De flesta jag känner antingen jobbar eller pluggar, så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Den enda person som jag känner i sandviken och som är en smula social är Pelle, och den jäkeln åker bort i morgon och kommer hem på onsdagen. jag som hade hoppats få se någon skräckfilm. har försökt själv, men det går helt enkelt inte. Jag är för feg. ^^'
Men det är ju ingen nyhet. Jag är lättskrämd och har enormt livlig fantasi. Dålig blandning. Men jag tror jag ska försöka se en eller två ändå under veckan. Nu när jag är ledig så gör det inget om jag måste ligga på soffan och stirra i taket hela natten av rädsla för vad som kan fånga mig om jag sätter ner fötterna på golvet och försöker ta mig till sängen. Inget jobb=Krävs ingen sömn. Passar mig fin, fint.

Fredrik den ängeln kom in och höll mig sällskap en stund idag. Dök upp runt sextiden, stannade i ca tio minuter innan han försvann för att gå lite ärenden. När han kommer tillbaka har han ett stort flin och säger: "Säg att jag är snäll och söt."
.. .. Vad svarar man då? :P Tja, han ÄR ju väldigt snäll och han är väll söt på sätt och vis, trots om han är på tok för lång :P Så tja.. "Du är snäll och söt".
Vipps! Kicki håller en stor chokladkaka. Marabou med Daim ^^*
Han är ENORMT snäll och söt. Han stannar till ca halv sju innan han måste sticka iväg för att Gabbe ska hinna till bussen.
Dööö tråkigt. Fick en del paket att slå in, men annars är det dött på kunder.

Telefonen ringde straxt efter sju. 19.03 enligt våran dator.
"Välkommen till Bokia i Valbo, det är Christine."
"Hej, det är Fredrik på Hobbex".. Ännu en paus från mig innan jag börjar skratta och säger det intelligentaste jag kommer på: "VA?!?"
Sen pratade vi en liten stund. Han hade tråkigt och ville ha choklad. Om en väktare vandrar förbi ska jag höra om han har lusst att gå med en leverans ;)
Vi får se om Fredrik får choklad eller inte.


.. .. Hur satan ska jag ta mig igen veckan utan att krypa ur skinnet?
And what the frell does Angel wanna talk about? She´s scaring me. . .

2 kommentarer:

Paragon sa...

Om det inte vore för att jag börjar skriva mitt ex-jobb den här veckan och förmodligen blir fantastiskt upptagen skulle jag tvinga dig till Uppsala.

Men jag tycker att du kan hälsa på ändå, ledighet eller ej. Goth/synth-klubben DMZ kör nästa lördag (23/1) och rave-klubben The Basement veckan därpå (30/1).

Kom hit och socialisera din...tratt!

Adara sa...

I am NOT a tratt! *fnysa och viffta irriterat på svansen*

Och jag har rätt så dåligt med pengar just nu, love. Med Kanada och Los Angeles resan och allt :P