2009-05-23

Empty rooms

Sista timmen på jobbet. Finns egentligen inget att göra. Erica gick vid halv fyra så jag fick åtminstone sällskap fram tills dess vilket var trevligt. Även om hon är lite weird. Lite mer än lite också. Väldigt. Men men..

Står messt och väntar på att klockan ska ticka frammåt. Stänger sex, ska försöka komma iväg så tidigt som möjligt, direkt hem och hämta kissen och sen iväg till katthemmet med henne. Jag kommer säkert böla som bara den. Åh, jag hatar att gråta. Det har jag gjort allt för mycket. Men jag kommer sakna henne. Skönt att få det gjort nu när jag ska till mor och far dock. Kommer bara vara ensam i kväll och på söndag förmiddag sen är det ju fullt ös med djuren hos dom. Katter, hundar, hästar, höns och ägg. Alla ägg -.-'
Men men.. Usch.. Kommer sakna henne.. Jag får svårt att andas av henne, är konstant täppt i näsan pga pälsen hemma och den dåliga lufften på jobbet, hon hårar överallt och lyckas till och med håra ner kläderna som ligger i garderoben. Hon stör mig när jag ligger i badkaret. Hon tjatar om att få gå ut på balkongen. Hon ramlar ner i badkaret och klöser mig när hon desperat försöker komma upp. Hon jamar utan någon som hellst anledning. Hon äter upp mina chips. Hon krigar mot mina få blommor. Hon försöker ta upp hela sängen. . .
Hon kommer alltid och tittar till mig om jag ligger i badet för länge. Hon kommer och tittar till mig om jag vrider och vänder på mig när jag inte kan sova. Hon kommer och möter mig när jag kommer hem, oavsätt om jag varit på jobbet hela dagen eller bara ut med soporna. Hon kommer och håller mig sällskap om jag ser på film eller spelar. Hon håller mig sällskap i köket om jag lagar mat. Hon hoppar upp i sängen så hon kan ligga direkt bakom mig om jag sitter vid datorn. Hon hoppar upp i bokhyllan och tittar på när jag matar salamandrarna.

Jag kommer sakna henne. Både det bra och det dåliga. Nå, kanske inte all förbaskad kattpäls som ligger överallt. Men allt det andra. Att hon faktiskt låter mig bära henne nu. Att hon äntligen har börjat kurra när man gosar med henne (ibland).
Jag kommer sakna henne kollosalt mycket.

Inga kommentarer: