2007-04-06

Första dagen som en "blogger"


Ni ska vara fullkomligt medvetna om att det här är helt och hållet TinaNs fel. Jag lämnar allt ansvar på honom.

Så en blogg. Jag har en blogg. Omg, wtf ska jag göra nu? -.-
Skriva något snyggt om mig själv, hävdar Eve. Jaha, då kör vi på det.


Okey, Adara, Kicki, 18 år. Bor på en kulle där det blåser mycket för tillfället.. Tittar man ut genom fönstret så ser man kycklingarna blåsa iväg och hönorna springa effter i panik. Självklart bor jag på en bondgård, vad trodde du?

Jag går sista året på Bessemergymnasiet i sandviken. Tre totalt jävla bortslösade år, btw. Jag går på Handelsprogrammet inrikting Turism och har för tillfället Hemstudier efftersom jag hade tänkt hoppa av i julas. Det var en lärare som inte tyckte om den tanken och fixade hemstudier åt mig istället. Du vet, en sån där överambitiös jävel som faktist bryr sig om eleverna. Jag tror han har hamnati fel tidsålder.
Anyway, för tillfället går jag en intensivkurs för körkort så att mina föräldrar kan bli glada. Det går åt helvete, och intensivkursen och den hackiga läraren gör knappast något för att hjälpa mig i min situation för tillfället. Jo, för ungefär fyra veckor sen "gick jag i väggen" enligt min lärare.
jag har minnesluckor och jag har svårt att bry mig om något. Det verkar svårt för folk att ta en på allvar när man säger att man har minnesluckor, men det är ganska läskigt. jag skriver brev, ringer till folk, går på promenader.. spenderar flera dagar utan att ha något minne av det. För ett tag sedan "vaknade" jag upp ute i skogen här, och hade ingen aning om var jag var eller hur jag gick dit. När jag kom hem så frågade bara mamma om promenaden var trevlig, och om jag ändå inte skulle ha lånat med mig grannens hund. Uppenbarligen hade jag kommit ner och sagt att jag skulle gå på promenad. Shit, var hamnar jag härnäst?

Inga kommentarer: