2007-04-22

KattaJag är trött.. Det var meningen att jag skulle göra klart F fasen till körkorts teorin i dag.. Och jag skulle plugga till Filosofi provet.. men det har inte gått så bra.. För jag är trött.. Väldigt trött.. Vet ni varför? *fnys* Klart ni inte vet! varför i helvete skulle ni? Vill ni veta varför? Klart ni inte vill, men det skiter jag totalt i!

Mammas jävla katta löper! Hon skriker, och skriker, och skriker.. och för att göra det hela trevligare.. så skriker hon lite till.. Hon får bo på toaletten nere om nätterna villket fungerar just fine. För mor och far. Inte för mig. Jag har nämligen något som heter Hörsel. Och vet ni vad? Den fungerar! Så nog fan hör jag den jävla katten hela jävla cp nätterna! >< Problemet jag har upptäckt är dock: jag är pigg på natten när hon håller mig vaken. Jag har alltid varit "mindre trött" på nätterna egentligen. Jag är en nattvarelse.. Det där med Vampyr, ni vet. Problemet är att vampyrer ska sova på dagen.. så det blir inte så mycket plugga till. Dock så får jag inte sova på dagen för mina föräldrar. Eller kattan som då är utsläppt och springer runt i huset och skriker. Och hellst sitter utanför dörren till mitt rum. Så jag är trött. Väldigt trött. har jag sagt det förut?

Och JA, jag suger på att uppdatera här.. So what? Who cares? .. *lång tystnad*
Now see, thats my point..

Anyway, jag har en bild ivarejfall.. på mig.. Without Makeup.. yeay..?

1 kommentar:

Moogle sa...

Det är den stora fördelen med att ha nåt eget att sova i. Är man vaken några dygn märker ingen det. Sover man några dygn märker ingen det. Och så har de ingenting att säga till om om man river saker ^^