2010-02-04

Visum i USA

Tog mig äntligen i kragen och ansökte om visumet vi kommer behöva när vi åker till kanada. Eller snarare, visumet vi behöver för att få vistas på flygplatsen i chicago :P

Behöver ingenting till själva vistelsen i kanada, förutom pass, men vi måste ha tillstånd att få vistas på chicagos flygplats. Roligt!
Och på tal om roligt.. började fylla i enkäten (dom är praktiska och har den på nätet ^^) och när jag kom till "ja" och "nej" frågorna kunde jag inte låta bli att börja garva och bestämde mig för att dela det med er. Vem i H*vete svarar "ja"? XD

A) Har du en smittsam sjukdom; fysisk eller psykisk sjukdom eller är du beroende av eller använder droger?

B) Har du någonsin blivit anhållen eller dömd för ett brott med inslag av moralisk skändlighet eller en överträdelse som varit kopplad till droger; eller blivit anhållen eller dömd för mer än två brott för vilka den sammanlagda domen var fem år eller mer i fängelse; eller har du handlat med droger eller söker du inträde för att ägna dig åt brottslig eller omoralisk aktivitet?

C) Har du någonsin varit inblandad i spionage, sabotage, terroristaktiviteter eller folkmord; eller var du mellan 1933 och 1945 på något sätt inblandad i förföljelseaktiviteter kopplade till Nazi Tyskland eller dess alierade?


.. .. som sagt.. vem f*n svara "ja"? :P

1 kommentar:

Sanna A sa...

Haha!!! Ja vem svara ja på dom frågorna ;) hehe kanske dom som absolut inte vill åka ;)