2010-04-17

day five

This is sick! XD
Först är det något jag känner att jag måste ta upp. Femte dagen (FEMTE!) upptäcker vi att kvinnan som sitter bakom maria är svenska! Yes, loves, you heard me. hon är från sverige! Så coolt.
Och i dag, morgonen på day six, upptäcker jag att det är en snubbe från konventet som bor på samma hotell som oss. XD han vågade prata med mig bara för att vi sprang på varandra i kafeterian/frukost-salen. Av någon anledning verkar det som om folk kommer ihåg och känner igen mig :P Kanske kan ha något att göra med mina kläder, ey?
Skillnaden är att i sverige blir jag dissar, i kanada blir jag älskad. I´m so moving!

Men men.. Igår alltsa.. Day fine.. soo cool!

Vi klev upp och drog iväg till Hiltons för att hinna med att se Andee Frizzell, som spelar alla coola Wraith Queens i Atlantis. Wraiths har alltid varit en ras jag tycker om för dom är enormt vackra och eleganta. Dom är basicly en udda version av vampyrer, och vi vet ju alla vad Kicki tycker om vampyrer XD
Har dock aldrig sett Andee utan allt... grejs på.. Och hon var så otroligt vacker. Mager som en sticka, men otroligt vacker. och hon har en personlighet som heter duga! Fy fan vad härlig hon var.

Sen var det Dan Shae igen, och han var lika hysteriskt rolig som vanligt. jag tycker det är så coolt att han är RDA's stunt dubble. Didnt know that.. 0.o

Sedan var det en photo Op med Andee, och hon var så otroligt cool! Hon älskade dom små sten-grejerna jag har i ansiktet och hon ä ju sa otroooligt lång (and I'm not) så hon la armen om mig och frågade "you want me tall or short?". Daah! Tall! And she got this reaaally big grin on her face and said "Yeah, My girl can handle it!" Whoho! I´m one of her girls ;) Yeah, I know she didnt mean it like that, but I´m from sweden and I´m allowed to translate it like that ;P
I love her! XD Andee var så rolig.. I really curse the fact that we arent allowed to record anything, 'couse she was soooo funny! Hade sjukt roliga historier och jag älskar när dom bjuder på sig själva.

Sedan var det en auktion vi gick på, jag tänkte bjuda på en stooor poster med Cliff Simon (Baal) men jag han inte med, var nog lika bra, för priset blev rätt högt. Men det är ju Cliff! Wtf, licksom!

Det var typ vid den har tiden pa dagen jag upptackte nagot som var ratt okey forst, men som gick mig mer och mer pa nerverna och som faktiskt blev lite freaky. Jag har en mini-stalker!
Det ar en snubbe.. snubbe och snubbe, kan inte vara mycket aldre an mig, som stirrar pa mig konstant. Varenda chans han far. wtf!? Folk brukar stirra pa mig, jag ar van. Det blir licksom sa med mina klader, men dom brukar trottna efter typ.. fem minuter.. man kan inte stirra pa ett freak hela dagen. folk brukar ha battre saker for sig. Men uppenbarligen inte denna. He's freaking me out! >< Vet inte vad han vill, men jag kan seriost inte vanda mig mot maria och prata med henne for da ser jag att han stirrar. >< Just wanna slap him or somethin..

Sen var det en massa musikvideos under dagen. eller, massa och massa, men en del. Bland annat en med Don.S.Davis. Allas varan alskade Hammond som hela Stargate varlden fortfarande sorjer och sa kommer fortsatta tills vi ar uttrotade fran jordens yta. Da kommer vi fortsatta sorja honom pa ovriga planeter.

Sedan var det dags pa scen for underbara Colin Cunningham (Major Paul Davis) och efter honom James 'Bambam' Bamford, stunt koordinator for hela stargate frenchisen.(dont diss my spelling! I kill you! *basta Achmed imitation*) Colin var HYYYYYSTERISKT rolig. och efter ett tag sa markte jag en ratt sa cool grej. hans satt att bade prata och skratta paminde ENORMT mycket om allas varan Ben Browder.. Woow.. undrar om han vet om det :P bambam svarade pa en massa stunt fragor (daah!) och klackte en del skamt, men eftersom har har en mer serios del i stargate sa blev det inte lika roligt som nar skadespelarna driver med sig sjalva och varandra.

Efter det var det photo op med Colin och han var saaa rar! once agian, annu en person som alskade de sma stenerna jag har i ansiktet. (jag rader er INTE att anvanda samma lim) mysig varm kram och jag stornjot verkligen. ville inte ga darifran. Efter det var det photo op med Bambam som maria inte skulle vara med pa, sa hon stod en bit bort och vantade vilket gjorde att hon missade en riktigt rolig stund. Uppenbarligen ar Colin inte den sorts person som kan sta/sitta still nagon langre stund och han alskar att leka med fansen. sa hon kom ut fran ett rum och pratade med oss medans vi vantade pa Bambam och han gjorde till och med ett litet Magick trick for oss ^^ Love him.
Sedan var det dags for Bambams photo op. Misstro inget, han ma kanske inte vara lika rolig pa scen eller vara en skadespelare men han ar en stuntman. Vilket betyder att karl har MUSKLER! och han ar skiiiitsnygg.. och det forsta som hander nar vi ska ta kort ar att han lagger armen om mig och forstrott borjar leka med en av mina flator.. wtf! Hur ska jag kunna tanka da? :P nah, it was fun..

Sedan var klockan 6 pa kvallen och det var dags for autografer! Whoho! forst fick jag andee, som fyllde ar och tjot glatt nar hela salen ropade Happy Birthday! Hon var saaa bedarande. eller AR kanske man ska saga :P
Sa sot. Nar jag kom fram sa fick hon ett enormt leende och borjade upprepa mitt namn (Vi har sma lappar vi satter pa fotona om vi vill ha dom personligt signerade) och hon lat som ett litet barn. Och hon uttalade det nastan ratt. :) Eller, barn och barn. Hon lat som en tecknad figur XD Sedan fick jag ta av mig glasogonen och visa mina sma sten-besmyckningar for hennes vanninna som kom fran ryssland (or something) och kunde prata lite svenska :P
Andee ar saaaa cool. Pa mitt foto skrev hon "Long live the wraith!". I love her!
LONG LIVE THE WRAITH QUEEN!

Sen var det dags att ga och satt sig att vaaanta igen. Nar det slutligen var rad G's tur (jag sitter pa rad G, plats 11) sa vandrade vi ivag och stallde oss i ko for Colin och Bambams autograf. Colin ar en helt underbar manniska. Seriost. Och sa bedarande. Jag tror att han far fysiskt eller mojligen psykiskt ont av att sitta still for lange. Sa istallet for att halla sig vid sitt bord dar han skulle sitta och signera, sa borjade han ga langs med kon och skriva pa vara foton. Och vi alskade det for i och med att han inte satt pa andra sidan bordet sa kunde han krama och pussa oss. Och det gjorde han. Seriost, karl stornjot :P Han alskar verkligen att umgas med fansen. Sa jag fick en autograf och en kram (Yeay!) och sedan hor jag Bambam fran sitt bord: Dude, You're making me look bad! XD Colin bara garvade och fortsatte. Volontarerna holl pa att fa spunk. Dom ska typ vara i narhaten utifall att. Det verkar som om de flesta som var dar var vettiga, men det finns psycon out there. Jag gav dom radet att satta koppel pa honom. :P Dom funderade faktiskt pa det XD

Sedan var det bambams tur.. Han gav mig ett stort leende och gav mig komplimang for min kjol (alla alskar mina klader har. SOOOOO GREAT!) och sedan fick han syn pa mitt Pentagram och utbrast med stort flin> Hey, hows my buddy Satan? .. .. I'm like.. what? Noo!
Han borjade garva. Uppenbarligen kom han fran en stad dar folk var skrackslagna for satanister. Pa Halloween satte dom in extra vakter pa BB for att ingen skulle kidnappa ett barn och offra det. True story.. Wtf? :P Sen pratade vi lite till och han la ner pennan och sa roat: I really like those things (viffta med handen dar jag har stenarna) but they're really distracting.
XD I didnt think about that :P

Sedan var det dags for Friday Night Cabaret med Dan Shae som Host. Bambam dok upp med lite stunt-snubbar och dom lekte runt pa scenen. var riktigt coolt och det gav folk ett smakprov pa vad som skulle komma pa hans Stunt Player Workshop nasta morgon. Sedan var colin upp och gjorde magi-trick. Och en grej som jag seriost inte kunde titta pa. Han tog en bit trad, svalde den och fick ut den genom ogat. Jag kunde seriost inte titta, for hans ansiktsuttryck och allt det dar fick igang mina krakreflexer. Man ska inte kunna gora sa. Fysiskt sa kan man gora sa, for det finns nagon sorts "gang" but come on Colin. Just because you CAN do it, doesnt mean you should!!
Men det var coolt. Shae och Colin ar alltid hysteriskt roliga.

Sedan var det dags for Stargate Karaoke Party! Whohoooo! .. .. No, no, NO, I did NOT sing :P Men Colin lekte trollkarl igen. He split a fork in two! Han satt med att gang han kanner sedan forut och visade dom och nar han var klar sa borjade hela salen appladera och han ryckte seriost till och stirrade forvirrat omkring sig. Han hade tydligen inte upptackt att hela baren hade tittat.:P
Sa det var kul, och det var folk som sjong typ hela tiden, med varierande resultat. :P
Men vi packade oss hem ratt sa tidigt. vi var trotta som satan, sa straxt fore halv ett drog vi oss hem. Seriost vi vaknar fortfarande tre varje morgon, oavsatt hur sent vi kommer hem. Da ar ju klockan typ tolv hemma sa.. I dont know. Den har resan har ivarjefall brytit min onda cirkel av over-somn. Thats nice. Men nu sover jag for lite istallet :P

2 kommentarer:

Camilla H sa...

Jag bara njuter av att läsa din blogg nu...ler ler och ler när jag läser om dina innehållsrika dagar. Kramar

Adara sa...

haha.. you should join us for the L.A convention ;P